Nieuws

TEAM HEREN DUBBEL 50+ 1e KLASSE VRIJDAG EINDIGT ALS TWEEDE

Het is het Heren 1 team op de vrijdag opnieuw gelukt om zich te handhaven in de eerste klasse dubbel 50+. Omdat de ploegen in deze categorie dun gezaaid zijn, moest ook dit jaar weer genoegen worden genomen met een halve competitie, bestaande uit vier teams die elkaar thuis en uit ontmoeten. Ook deze keer kwamen we dus weer onze bekende tegenstanders Anna Paulowna, Heiloo en Krommenie tegen. Door een hardnekkige hielblessure van Willem Seignette moesten wij het helaas zonder hem stellen, maar begroetten Ruud Apeldoorn als welkome aanvulling.

In de eerste partijen werden al aardig wat punten bij elkaar gesprokkeld. Krommenie bleek echter al snel de sterkste te zijn en werd na een 4-0 overwinning op ons dan ook fluitend kampioen met 22 punten. Daarentegen viel Heiloo buiten verwachting erg tegen en lukte het ons zelfs om 7 punten van ze te snoepen. Heiloo eindigde dit jaar met slechts 4 punten op de laatste plaats. Aangezien Anna Paulowna niet verder kwam dan 9 punten, mochten wij met 13 punten beslag leggen op een keurige tweede plaats.
Rest mij onze competitieleider Fred van Balgooi te bedanken voor het verzorgen van de banen en de ballen (die we helaas dit keer niet mochten houden…)

Hans Boot

« Terug

» Nieuws archief