Nieuws

OPEN DAG bij TV CASTRICUM (TVC)

Op zondag 11 maart wordt een groots opgezette Open Dag georganiseerd voor junioren en senioren. Het Multisportpark Berg en Bal is die dag “the-place-to-be” om kennis te kunnen maken met de prachtige tennissport in het algemeen en TV Castricum in het bijzonder. Vanaf 11.00h tot 15.00h kan je meedoen aan een tennisclinic, gegeven door de ervaren trainers van de vereniging. Je kunt oefenen met het tenniskanon, je snelheid van de service testen en voor de kids is er een springkussen. Verder wordt een tombola gehouden voor de rode, oranje en groene tenniskids. Uiteraard hopen wij op deze dag veel enthousiaste nieuwe leden te mogen begroeten.

Om kennis te maken met tennis krijgen kinderen t/m 10 jaar 5 gratis lessen van een half uur, gegeven door onze ervaren trainers. Vervolgens kun je aspirant-lid worden met 10 weken les van 50 min voor C 90,-.

Nieuwe seniorleden ontvangen 1 gratis tennisles in groepsverband en een blik tennisballen en zullen tijdens het seizoen begeleid worden door een “coach” die ze bekend zal maken met de ins en outs van de club,. Genoeg redenen om zondag 11 maart langs te komen op sportpark Berg en Bal, adres de Bloemen 69. Bij slecht weer zal het programma altijd doorgang vinden op de binnenbanen..

Maak kennis met tennis, kom naar Berg en Ball !!!!

« Terug

» Nieuws archief