Nieuws

Gezocht: TVC-lid met juridische kennis!

Heb jij juridische kennis en wil je meedenken over de toekomst van TVC? Neem dan contact op met de werkgroep Nieuwe Locatie TVC, want dan zijn we op zoek naar jou!

Wat doet de Werkgroep Nieuwe Locatie TVC?

De werkgroep houdt zich bezig met de toekomst van TVC. We onderzoeken onder andere alle aspecten van een mogelijk nieuwe locatie voor onze vereniging. Denk aan: de financiering, welke banen zijn het meest geschikt, kunnen we die eventueel overkappen in de winter en hoe regelen we het parkonderhoud? Ook worden de gesprekken met de gemeente voorbereid en hebben we contact met de KNLTB.

Waarom hebben we jouw juridische kennis nodig?

We denken dat iemand met juridische kennis ons kan helpen om de soms ingewikkelde onderwerpen goed te begrijpen. We hebben diverse competenties in ons team en het werk is aardig verdeeld. We missen alleen jou nog: iemand met een juridische achtergrond. Inmiddels heeft een bedrijfsjurist uit ons ledenbestand zich aangemeld.

Meer weten?

Als je meer wilt weten over wat jij kan betekenen voor onze werkgroep, neem dan contact op met Erik van der Poel via tvc.voorzitter@gmail.com

Geen juridische kennis, wel helpen?

Ook als je geen juridische kennis hebt, maar wel wilt helpen, kan je contact opnemen met Erik.

« Terug

» Nieuws archief