Nieuws

Bossinade Optiek Open succesvol verlopen

De 2024 editie van het Open Toernooi van TV Castricum was een bijzondere: na vele jaren was er een nieuwe wedstrijdleiding, bestaande uit Edwin Arends, Jean-Jacques Ziedses des Plantes en de bezielende leiding van Willem Stet. Zij hebben zo goed mogelijk getracht het stokje over te nemen van Daniëlle, Liesbeth en Hans en dat ging niet zonder horten en stoten in het begin. Mede dankzij de tips van de oude commissie kwam de wedstrijdleiding er steeds beter in. Uiteindelijk resulteerde dat in een mooie toernooiweek met over het algemeen mooi en zonnig weer.

Ook op sponsorgebied was er nieuws want Bossinade Optiek is als enige hoofdsponsor overgebleven na het terugtrekken van NUWEA. Uiteraard zijn we Bossinade Optiek erg dankbaar en waren er ook kleinere sponsors, te weten Slijterij Nolet die korting heeft gegeven op de heerlijke Zuidafrikaanse Springbok-wijnen, parfumerie Mooij en Tennis-Voordeel die de prijzen van de hoofdtoernooien hebben verzorgd en de Roset voor de finalisten van de verliezersrondes.

Er werd gestreden uiteindelijk in 16 onderdelen door 130 deelnemers en er waren zeer fraaie gevechten te zien. De hele week werden er lekkere hapjes rondgedeeld die verzorgd waren door de dames van Berg&Bal en de finaledag werd opgeluisterd met muziek door DJ Tim Dekker. De prijzen werden gaandeweg de dag uitgereikt en er was een slotceremonie waarin door Willem Stet werd teruggeblikt op een mooie toernooiweek. Tenslotte sloot voorzitter Erik van der Poel het geheel in passende stijl af door een bierpakket te overhandigen aan de nieuwe commissieleden.

Op naar editie 2025 met wellicht een extra hoofdsponsor van dienst.

« Terug

» Nieuws archief