Nieuws

Vrienden van TVC

In 2020 is de club "Vrienden van TVC" geïntroduceerd. Dit hield in dat leden (en oud-leden) een vrijwillige bijdrage aan de vereniging konden geven en daarnaast met korting een club-jack konden aanschaffen. Tijdens de Coronaperiode is dit fenomeen in 2021 verder niet opgepakt. Echter vanuit verschillende hoeken is gebleken dat leden alsnog een club-jack willen aanschaffen. Wij hebben dan ook gemeend deze mogelijkheid opnieuw te bieden. Met de leverancier Sporthuis Veldhuis te Beverwijk zijn nieuwe afspraken gemaakt. Wij hebben inmiddels 6 jacks in verschillende maten, zodat deze gepast kunnen worden. Drie maten voor vrouwen en 3 maten voor mannen. Is de kleinste nog te groot of de grootste nog te klein, kan voor de naastliggende maat gekozen worden. Dus eigenlijk kun je kiezen uit 5 maten. Een ieder die bij de Vrienden van TVC wil horen en een jack wil aanschaffen, kan in het finaleweekend van het Bossinade-Nu Wea toernooi passen en een jack bestellen.

Hieraan zijn de volgende kosten verbonden:
1. Toetreden tot de groep "Vrienden van TVC" plus een jack voor  € 85,--
2. Alleen de aanschaf van een Jack voor € 55,--

De inkomsten van "Vrienden van TVC" zullen  voor specifieke activiteiten worden ingezet en als zodanig ook gereserveerd worden binnen de begroting en jaarrekening. De deelnemers aan de groep "Vrienden van TVC worden vermeld op de website van TVC en op een plakkaat in het horecadeel van Berg en Bal. Hierbij zijn de AVG-regels van toepassing.
Kortom zaterdag en zondag kunnen jullie passen. De jacks hangen klaar in de kantine. Graag een van de bestuursleden aanschieten, die er zijn. Een andere mogelijkheid is op de openingsdag van het Zevenklapper toernooi. Daarna zullen de bestellingen doorgegeven worden aan Sporthuis Veldhuis, zodat nog in juli de jacks geleverd kunnen worden.
Nog vragen? Neem contact op met Paul Schekkerman 06 51 29 10 71, het liefst via whatsapp.
Namens het bestuur, Paul Schekkerman, voorzitter TVC

« Terug

» Nieuws archief