Nieuws

Van de voorzitter

De clubkampioenschappen 2021 zijn weer achter de rug. Deze zijn mede door de weersomstandigheden zeer goed verlopen, maar het vlotte en goede verloop is vooral te danken aan de prima organisatie en de grote inzet van alle deelnemers.

De vakantiesperiode is weer voorbij en de scholen zijn weer begonnen en dus ook de tijd voor de clubkampioenschappen. Ook het moment voor nog een paar weken tennsissen in een hopenlijk mooie nazomer. Daarna staat dan de herfst weer voor de deur. Dit betekent dat het tennisseizoen op haar einde loopt. Zo niet dit jaar, eigenlijk is het clubleven pas gestart met de clubkampioenschappen. Dit na een uitermate stil voorseizoen, wel met vrijspelen, maar zonder bar of terras en vooral geen voorjaarscompetitie of toernooien. Als lichtpuntje hebben vanaf het voorjaar veel leden deelgenomen aan de laddercompetitie. Het mag duidelijk zijn dat TVC deze activiteit ook de komende jaren blijft organiseren.

Wij hebben tijdens de clubkampioenschappen alleen maar positieve geluiden van de deelnemers en de organisatie gehoord. Van buiten af bekeken heeft de commissie voortreffelijk werk gedaan en alles minitieus voorbereidt en uitgevoerd. Het plannen van alle wedstrijden, waarbij rekening gehouden wordt met verhinderingen van de spelers is vaak een moeilijk op te lossen puzzel. Al deze puzzels zijn voortreffelijk opgelost. Wij hebben de indruk dat iedereen met veel plezier gespeeld heeft. Hiermee kreeg het clubgevoel en de gezelligheid op en rond de banen weer een belangrijke oppepper na de afgelopen stille maanden. Al met al een sterk begin van het najaar met de nog te starten competitie in het vooruitzicht.

Op deze plek spreekt het bestuur dan ook haar dank uit, ik denk ook namens alle spelers, aan de commissie bestaande uit Tanja, Ellen, Wim, Judith, Luc, Jos, Gretha, Netty, voor hun grote inzet en het verkregen resultaat. Ook gaat onze dank uit naar de sponsoren van de clubkampioenschappen: Bossinade Optiek, Club 22 party & events, Van Gulik Makelaars en twee particuliere sponsoren (lid van TVC).

Tenslotte feliciteren we hier de nieuwe clubkampioenen: Joke Stieltjes en Marc Kemner. Klik hier voor het overzicht van de winnaars en voor een uitgebreide uitslagenlijst verwijzen wij naar toernooi.nl met daarin de uitslagen van alle wedstrijden.

De loterijtrekking en de prijsuitreikingen hebben vanwege de coronamaatregelen in tegenstelling tot andere jaren niet met publiek op zondagmiddag plaatsgevonden. De winnende lotnummers zijn op zaterdag door 3 jeugdleden getrokken. Inmiddels zijn de volgende prijzen aan de winnaars uitgereikt:

Gift for you (particulier): Theo Schut, Herman Spitteler, Jos Verkleij en Felix van Balgooi
Bespannen racket (Koen van der Poel): Jasmijn Thissing
Kadobon (Slagerij van der Poel): Gerard Bakker en Remon Jonker

De KNLTB competitie 2021 start rond het weekend van 18 en 19 september en duurt tot eind oktober. Er is wel een verschil met vorig jaar: in de maand oktober kunnen we niet vrijspelen op de clubbanen. Het buitenseizoen eindigt gewoon weer op 30 september. De competitiewedstrijden zullen op extra gehuurde buitenbanen gespeeld worden. Wij nodigen u natuurlijk wel uit om tijdens de competitiedagen het park te bezoeken, de teams aan te moedigen en te genieten van mooie wedstrijden. Graag rekening houdend met de nodige coronamaatregelen. Wij duimen voor een ieder dat het weer een beetje meezit.

« Terug

» Nieuws archief