Nieuws

Rabo sponsoractie

Ieder najaar organiseert de Rabobank een sponsoractie voor verenigingen en charitatieve organisaties in de regio waar zij werkzaam zijn. In het verleden werden alle (privé) klanten van de Rabobank in een bepaalde regio (in ons geval thans Alkmaar en omstreken) opgeroepen een 3-tal stemmen uit te brengen op 3 verenigingen of liefdadige instellingen van hun regio. Op basis van het bepaalde aantal stemmen kreeg iedere vereniging en instelling een bepaald bedrag toegekend.  

Enige jaren geleden is deze aanpak iets gewijzigd. In plaats van alle klanten kunnen nu alleen die (privé) klanten die ook lid van de Rabobank zijn een stem uitbrengen. Iedere klant kan heel eenvoudig, en zonder kosten of verplichtingen Rabo lid worden.

De Rabobank zelf zegt hierover op haar website het volgende: Als klant kunt u lid worden van Rabobank Alkmaar e.o. De voordelen van het lidmaatschap:

-   meebeslissen met uw bank

-   stemrecht om o.a. mee te beslissen naar welke club of vereniging onze winst gaat

-   vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co

-   lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Meer informatie en instructie omtrent hoe Rabo lid te worden vind je via de volgende deze link:

Wij moedigen al onze leden welke klant van Rabo zijn aan om tevens Rabo lid te worden, om zodoende hun stem voor de Rabo Clubkas actie aan TVC te kunnen geven. Let wel je kunt 3 stemmen uitbrengen en dus ook nog 2 andere verenigingen of organisaties steunen. 

« Terug

» Nieuws archief