Nieuws

De clubkampioenschappen 2021 komen er aan!

De clubkampioenschappen worden gehouden van maandag  23 t/m zondag 29 augustus voor de jeugd en van donderdag 26 augustus t/m 5 september voor de senioren. Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 9 augustus via toernooi.nl  

Iedereen die lid is kan inschrijven in één van de volgende categorieën:

Jeugd: rood, oranje, groen, 11 t/m 14 jaar, 13 t/m 17 jaar. Let op : Kinderen die het Alles-in-1 gouden lidmaatschap hebben kunnen zich alleen via de mail aanmelden.

Senioren: 17+  en bij voldoende belangstelling 50+.

Deelname aan de jeugd en senioren clubkampioenschappen staat open voor jeugdleden die aan de competitie meedoen en  in de selectie meetrainen. Er kan maximaal voor 2 onderdelen worden ingeschreven.

Speelwijze. Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets. Bij de mix en dubbel is de derde set een supertiebreak. Voor de jeugd geldt de wijze van telling zoals in de jeugdcompetitie. De wedstrijdresultaten tellen mee voor het DSS.

Coronamaatregelen. Het is belangrijk dat iedereen zich houdt aan de dan geldende maatregelen om besmetting te voorkomen. Kort voor het begin van het toernooi zullen we als daar aanleiding voor is met actuele informatie komen. Toeschouwers zijn (gelukkig) toegestaan mits zij zich ook aan de regels houden.

Vragen? Deze kunnen worden gericht aan TVC.toernooi@gmail.com. Meld je snel aan en laat ons niet te lang in spanning. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

Sportieve groet, De toernooicommissie

« Terug

» Nieuws archief