Nieuws

Van de voorzitter

Donderdag is het 1 april en start het nieuwe zomerseizoen. Inmiddels is het duidelijk dat het geen normale seizoenstart kan worden. We leven nog met een avondklok, geen gebruik van de terrassen en geen opening van de horeca. De KNLTB heeft inmiddels ook de knoop over de start van de competitie doorgehakt: deze is uitgesteld tot begin juni.

Beschikbaar banen in de avonduren
Zolang de avondklok geldt, kan er niet de gehele avond gespeeld worden. Met Blovo is afgesproken dat we vanaf 19.00 uur 2 banen extra krijgen ter compensatie voor het eerder moeten stoppen. Dat betekent dat in de KNLTB ClubApp tussen 19:00 en 21:30 uur op 6 banen afgehangen kan worden. Positief effect is tevens dat op het spitsuur rond 20:00 uur er meer banen beschikbaar zijn. Het spreekt voor zich dat alleen via de KNLTB ClubApp de banen zijn te reserveren. De zuil in het clubhuis is niet in gebruik.

Misschien ten overvloede wijs ik erop dat er voorlopig geen competities zijn. Dat betekent dat alle 4 banen op de zaterdag en de zondag beschikbaar zijn om vrij te spelen. Maak hier gebruik van !!!!

Start voorjaarscompetitie
Op 13 april zal n.a.v. de persconferentie, waarin mogelijke aanpassingen van de Corona-maatregelen bekend gemaakt worden, de KNLTB opnieuw bekijken of en wanneer de voorjaarscompetitie gestart kan worden. Als alles meezit kan de voorjaarscompetitie wellicht vanaf 31 mei gespeeld worden. Dit wordt dan een kleinere competitie en er wordt ook niet gespeeld voor degradatie of promotie. Voor 11 april dient TVC aan te geven als er teams afvallen of als er nieuwe teams gevormd zijn die alsnog in competitieverband willen spelen. De teamcaptains krijgen hier nog bericht over. Mochten er een nieuwe groep / team nadenken over deelname aan de competitie, neem dan contact op met Wim Woudt.

Laddercompetitie en tombola
Volgens de KNLTB richtlijnen zijn wedstrijden, zoals de laddercompetitie en tombola voor spelers boven de 27 jaar niet toegestaan. Vooralsnog houden wij ons aan deze richtlijn. Hopelijk kan er na 13 april iets meer en kunnen we deze speelvormen / interne trainingswedstrijden organiseren.

Laten we er ondanks alles een mooi en gezellig seizoen van maken. De banen liggen er door het vele werk van Tim en Bas, samen met hun collega's, weer uitstekend bij. Ik nodig alle leden dan ook uit om daar optimaal en in grote getalen gebruik van te maken.

Met vriendelijke groet,
Paul Schekkerman, voorzitter.

« Terug

» Nieuws archief