Nieuws

Info afscheid Fred

Namens de familie en het bestuur van TVC nodig ik u uit om het afscheid van Fred van Balgooi bij te wonen. Het moge duidelijk zijn dat het afscheid gekenmerkt wordt door alle geldende covid-19 maatregelen. Dit betekent dat de crematie zaterdag 17 oktober in besloten kring zal plaatsvinden. Door de beperkte groepsgrootte is het niet voor iedereen mogelijk om daar bij te zijn.

Er is dan ook gekozen om op een aantal andere manieren afscheid van Fred te kunnen nemen. Zo is er gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren op vrijdag 16 oktober van 19.00 tot 19.45 uur in uitvaartcentrum De Jongh, Dorpsstraat 113a te Castricum. Hierbij zal met de 1,5 meter maatregel in het acht te nemen, sprake zijn van doorstroming. (klik hier voor de rouwkaart).

Ook kunt u afscheid van Fred nemen door actief deel te nemen aan een erehaag. Fred komt zaterdag tussen 12.00 uur en 12.15 uur afscheid nemen bij onze club / Berg en Bal. Door het vormen van een erehaag bij zijn aankomst kunt u Fred ook de laatste eer bewijzen. Indien u daarbij aanwezig wilt zijn, verzoeken wij u om voor 12.00 uur aanwezig te zijn. Degene die apart zijn uitgenodigd voor de crematie kunnen hier ook bij aanwezig zijn om vervolgens richting crematiecentrum te rijden. 

Daarnaast kunnen alle leden die de crematie digitaal willen bijwonen dat doen via de onderstaande link en inlog gegevens. Deze is, zonder je van te voren te hoeven aanmelden, voor iedereen beschikbaar. Er is een plechtigheid aangemaakt voor 17 Oct  2020 - 13:30 met de volgende inlog gegevens:

Url: https://pci-webcast.nl<https://pci-webcast.nl/>
Naam: Dhr. H.F. Balgooi
Plechtigheid ID: 139730
Wachtwoord: 6984e21113cb

namens Paul Schekkerman, voorzitter TVC.

« Terug

» Nieuws archief