Nieuws

Gewaardeerde lid Fred

Afgelopen vrijdag bereikte mij het bericht dat ons gewaardeerde lid Fred van Balgooi plotseling is overleden. Ik spreek bewust over plotseling omdat niemand, ook Fred zelf niet, dit zag aankomen. Natuurlijk waren wij op de hoogte van zijn ziektebeeld en dat Fred inmiddels een aantal chemokuren achter de rug had. Nog afgelopen weekend was hij op het park aanwezig en ook komende zondag zou hij zijn taak als Vereniging Competitie Leider gewoon op zich nemen. Helaas heeft de werkelijkheid ons ingehaald.

Helaas is Fred onwel geworden tijdens het werken achter zijn computer en is hij overleden zonder dat hij afscheid heeft  kunnen nemen. Fred is zoals het zich laat aanzien in alle rust heengegaan. Fred laat een grote leegte binnen onze vereniging achter. Niet alleen als speler of vrijwilliger, die zeer betrokken was bij de vereniging en allerlei functies uitvoerde, maar ook als markante en betrokken persoonlijkheid.

Op dit moment is nog niet duidelijk hoe het afscheid zal en kan worden georganiseerd, zodra wij meer weten, zullen wij u op de hoogte brengen.

Namens een aangeslagen bestuur,
Paul Schekkerman, voorzitter TVC

« Terug

» Nieuws archief