Nieuws

Laatste nieuws

Beste leden van TVC,

Met deze mail willen wij u op de hoogte brengen van de nieuwste en dit keer positieve ontwikkelingen.

Het seizoen 2020 verlengd t/m 31 oktober !!!

Afgelopen week/weekend is de najaarscompetitie gestart. Dit als uitvloeisel van een vreemd jaar, waarin Covid-19 of Corona de wereld op zijn kop heeft gezet. Daar waar normaal het voorjaar de bruisende periode op de tennisbanen is, is dat nu verlegd naar het najaar. Pas half mei zijn we langzaam weer de baan op gegaan om te tennissen. Competitie en toernooien waren tot de zomer nog niet mogelijk. In september en oktober vindt de competitie plaats met de eventuele inhaaldagen nog in november. Met Blovo zijn afspraken gemaakt om de gehele maand oktober 4 banen ter beschikking te hebben voor TVC. Niet alleen voor de competitie maar ook voor alle leden zijn deze 4 banen zonder extra kosten beschikbaar. Dit zowel overdag als in de avonduren. Dat betekent dat het zomerseizoen is verlengd naar 31 oktober. De reservering van een baan verloopt natuurlijk, zoals het gehele seizoen al, via de ClubApp. Laten we hopen op mooi weer waardoor we ook veel buiten kunnen spelen. Overigens gaat het winterseizoen binnen in de hal gewoon per 1 oktober van start.

Laddercompetitie
Wij constateren dat de laddercompetitie dit jaar aan een grote behoefte voldoet. Vandaar dat we ook hebben besloten om ook de laddercompetitie in oktober voort te zetten. Er zullen 2 extra ronden via de app worden uitgezet. Dat betekent dat de laatste wedstrijden voor 25 oktober worden afgerond. Wij hopen de deelnemers hiermee ter wille te zijn.

KNLTB ledenpas blijft ook in 2021 geldig !!!
In 2019 is de jaarlijkse KNLTB ledenpas vervangen door een ledenpas, die meerdere jaren geldig is. Er komt in het voorjaar 2021 dan ook geen nieuwe ledenpas. Uw huidige ledenpas blijft in 2021 gewoon geldig. De KNLTB zoekt nog naar nieuw digitale systemen, die makkelijker en goedkoper werken en aansluiten bij de nieuwe mogelijkheden, die de systemen momenteel leveren.

Financiële effecten voor TVC en Blovo
Lang is onduidelijk gebleven wat de gevolgen van de lockdown voor zowel TVC als voor Blovo zouden zijn. Zelfs op dit moment is het nog (lang) niet duidelijk wat de financiële effecten zijn. Zo is de rijksregeling waar gemeenten, sportbedrijven en particuliere verhuurders de huur voor de banen over de gesloten periode in april en mei kunnen terugvragen, pas onlangs van kracht geworden. Eind november mag pas een subsidiebeschikking in deze verwacht worden. Met de verlenging van het seizoen t/m 31 oktober hopen wij dat het seizoen 2020 een sportief en druk slot krijgt. Daar waar normaal in september het seizoen langzaam ten einde loopt, wordt nu het najaar toch wel de actiefste periode van het seizoen. Laten we ervoor zorgen dat het een sportief en spetterend einde van het zomerseizoen gaat worden. Hopelijk werken de weergoden daar ook aan mee.

Sponsoractie “Vriend of Vriendin van TVC”
Als reactie op de oproep hebben 50 leden zich aangemeld als Vriend of Vriendin van TVC, waarvan er 31 ook het fraaie blauwe trainingsjack met TVC logo hebben gekocht. Het is een genoegen deze leden hierin op het park te zien lopen en spelen. Zeer binnenkort wordt de lijst met namen van de Vrienden en Vriendinnen op de TVC website geplaatst, en namens alle leden willen we hen heel hartelijk bedanken voor hun extra bijdrage aan de vereniging. De netto opbrengst voor de vereniging bedraagt € 1.686,--; een resultaat waar we trots op zijn. Overigens is het bestuur ook trots op de sponsoren, die ondanks de moeilijke omstandigheden dit jaar toch ook hun sponsorbijdrage hebben voldaan. Het bestuur overweegt deze actie op een of andere wijze jaarlijks te herhalen en zou graag reacties van de leden hierover ontvangen. Dit zal ook op de Algemene Ledenvergadering besproken worden.

Met sportieve groet,
namens het bestuur,
Paul Schekkerman.

« Terug

» Nieuws archief