Nieuws

‘Intelligent’ dubbelen en meer

Afgelopen woensdag laat in de middag kregen wij bericht van de KNLTB  dat er weer gedubbeld mag worden door volwassenen van 19 jaar en ouder mits gecontroleerd en met 1,5 meter afstand. Alle overige maatregelen en richtlijnen om besmetting te voorkomen blijven van kracht. Wel is de voorwaarde gesteld dat de vereniging er wat betreft coronamaatregelen klaar voor is en dat zijn we. Vanaf zaterdag 23 mei kan er daarom ook weer gedubbeld worden en is de KNLTB CLUBApp daar op aangepast.

Komende week levert de bond nog een aantal adviezen en materialen om dubbelen met 1,5 m afstand in de praktijk gecontroleerd uit te voeren.  In afwachting daarvan vragen we jullie ‘intelligent’ te dubbelen.

Jeugd t/m 18 jaar

Voor de jeugd veranderd er niets. De afspraken en regels van 28 april, zoals alleen spelen onder toezicht, blijven van kracht. Ouder/Kind tennis zowel enkelen als dubbelen is wel mogelijk. De KNLTB Clubapp is hier op aangepast.

Terras en Kantine

Het terras en de kantine blijven helaas nog tot nader order gesloten. De KNLTB is in overleg over de mogelijkheid van een opening per 1 juli. 

Aanpassingen aan de KNLTB CLUBApp

Enkelspel reservering blijft ingesteld op 45 minuten

Dubbelspel reservering voor 3 of 4 personen is ingesteld op 60 minuten

Elk lid kan 2x per dag spelen maar wel op verschillende dagdelen (ochtend, middag of avond).

De laddercompetitie

Nu ook dubbelen weer kan hebben we besloten om per 1 juni te starten met de enkel- en dubbelladder. Binnenkort ontvangen jullie hier nadere informatie over.

« Terug

» Nieuws archief