Nieuws

Fonds Gehandicaptensport

Momenteel heeft TVC een container staan voor kledinginzameling van Sympany voor Fonds Gehandicaptensport. Graag brengen wij u dan ook op de hoogte van de huidige maatregelen die Sympany heeft moeten nemen vanwege de maatregelen rondom het coronavirus.

Voor de kledinginzameling van Sympany geldt dat er nu letterlijk geen kledingstuk meer de deur uit gaat. Dit zorgt voor erg veel druk op hun capaciteit. Het ingezamelde textiel kan momenteel niet worden afgezet, en moet daarom worden opgeslagen. Langdurige opslag van textiel, zal de kwaliteit niet beter maken en mogelijk zelfs onbruikbaar. Daarnaast brengt deze opslag momenteel een hoop extra kosten met zich mee.

Dit bekent dat Sympany een aantal maatregelen heeft moeten nemen die ook ons als organisatie treffen. Dit bekent dat voor het ingeleverde textiel van 1 mei t/m 1 augustus er geen uitbetaling plaats zal vinden naar Fonds Gehandicaptensport en de clubs.

Om de verdere kledinginzameling goed te laten verlopen en de kosten laag te houden vragen wij een ieder om textiel voorlopig thuis te houden, en op een later moment in te leveren. Sympany heeft omtrent deze berichtgeving ook een persbericht verspreidt. Deze treft u aan in de bijlage, en mag gebruikt worden om uw achterban op de hoogte te brengen.

We hopen op uw begrip en een prettige voortzetting van onze samenwerking. Uiteraard houden wij jullie op de hoogte mochten er verdere ontwikkelingen zijn. Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens.

« Terug

» Nieuws archief