Nieuws

IEDEREEN MAG WEER MEEDOEN !

Zoals het jullie waarschijnlijk niet is ontgaan kan er onder bepaalde voorwaarden vanaf 11 mei a.s. weer getennist worden. Net als de meesten van jullie staan wij ook te popelen om weer de baan op te gaan. Dit kan echter nog niet op de manier zoals we gewend zijn. Het is vooral niet de bedoeling dat we maandag in ons enthousiasme met z’n allen naar het park komen om een baan te reserveren.

Van de KNLTB verwachten we vandaag de richtlijnen en informatie over de verder te nemen stappen naar b.v. de gemeente. Een belangrijk element in de richtlijnen zal zijn het voorkomen van drukte op het park met leden die nog moeten spelen of al gespeeld hebben.

Vrijwel zeker zal dit betekenen dat het reserveren van een baan niet op het park mag gebeuren. Zodra wij de richtlijnen en protocollen van de KNLTB hebben ontvangen gaan we aan de slag om deze in overleg met Berg en Bal te vertalen naar de de TVC situatie.

Het is ons streven om jullie uiterlijk zondag de informatie te verschaffen die nodig is om met elkaar weer verantwoord te kunnen tennissen.

Namens het bestuur

« Terug

» Nieuws archief