Nieuws

Sneeuwballentoernooi een groot succes

Afgelopen vrijdag 3 januari  werd het traditionele Sneeuwballentoernooi gehouden op het sportpark Berg en Bal. De jeugdcommissie van de Tennisvereniging Castricum had weer een leuke mix van activiteiten georganiseerd, waaronder kennismaken met squash en uiteraard het spelen van een aantal tenniswedstrijdjes. Aan dit gezelligheidstoernooi deden 27 kinderen mee, die tussen  de wedstrijden door konden sjoelen, cupcakes versieren en opeten,  air hockey en spelen met zenuwspiraal, etc.  en er was een logoquiz voor de ouders.
 

Het toernooi startte met het squashen, dat professioneel begeleid werd door leden van de  SquashClub Reflex (Ruud Leyen, Bas Monteban en Caroline Welboren). Alle kinderen deden daar zeer  fanatiek aan mee en vonden dit onderdeel erg leuk.  Daarna werden er tenniswedstrijdjes gespeeld op de binnenbanen: de jongsten met rode ballen en op basis van leeftijd en ervaring tennisten de overige kinderen met oranje, groene of gele tennisballen. Tot slot gaf tennisleraar Stefan de Goede met een aantal selectiespelers een sprankelende clinic, waarbij hij op zijn bekende enthousiaste wijze het jeugdige publiek erbij betrok.


Voordat met de  prijsuitreiking werd begonnen overhandigde Annemieke Hiddink als organisator van de Grote Clubactie een oorkonde aan de voorzitter Suzy van Steenderen met het bedrag, dat de jeugdleden van TVC hadden opgehaald: € 876,50. Over de bestemming van dit bedrag zal nog nader overleg worden gevoerd. Vervolgens werden prijsjes (met dank aan Hennie Lang) uitgereikt aan alle kinderen voor hun enthousiaste deelname!  


Al met al was het een zeer geslaagd toernooi; de deelnemende kinderen hebben het allemaal erg leuk gevonden en uiteraard staat dit toernooi volgend jaar weer op de agenda!  

« Terug

» Nieuws archief