Nieuws

TV Limmen winnaar van het CALB tennistoernooi 2019

Afgelopen zaterdag 28 september werd het traditionele CALB toernooi gehouden op het sportpark Berg en Bal. Het CALB toernooi is de onderlinge wedstrijd tussen de tennisverenigingen uit de dorpskernen Castricum, Akersloot, Limmen en Bakkum. Deze keer was Castricum de organisator (wat per jaar rouleert) en het best vertegenwoordigd met 17 koppels, maar ook van de andere verenigingen hadden zich voldoende koppels aangemeld voor een aantrekkelijk toernooi.
 

De onheilspellende weersverwachting van veel regen werd gelogenstraft! Het moet aan het vroege prikken in het gravel door Tim Dekker te danken zijn dat de weergoden zich bedacht hadden: op een enkel spettertje regen na, was het prima tennisweer!

De verschillende koppels (17 dames-, 8 heren- en 3 gemengd dubbels en ingedeeld naar discipline, sterkte en club) speelden drie wedstrijden van 3 kwartier verdeeld over de dag met telkens een wedstrijd ertussen. Vanaf 12 uur stond voor de deelnemers een lunchbuffet klaar en aan het eind van de dag werd de balans opgemaakt welke vereniging met de wisselbokaal naar huis zou gaan. Na enig rekenwerk bleek TV Limmen nipt de winnaar te zijn.

Het was een geslaagd toernooi zo aan het einde van het zomer seizoen, waarbij met volle inzet en enthousiasme werd getennist. Het is mooi dat nog steeds veel leden van onze tennisclubs hieraan mee willen doen. Volgend jaar hopen we weer veel leden te begroeten in Akersloot!

« Terug

» Nieuws archief