Nieuws

Kids tennisevent TVC groot succes

Afgelopen weekend was er voor de kinderen van Tennisvereniging Castricum een kamp georganiseerd. Het beloofde op complex Berg en Bal een spectaculair event te worden waarbij tennis centraal stond, maar ook ruimte was voor andere activiteiten. Het mooie weer van zaterdag maakte het feest compleet en zondag werden de kinderen moe maar voldaan weer opgehaald door hun ouders.

Om 9:30 uur werden de kinderen ontvangen en konden ze meteen hun slaapplekje ‘reserveren’ in de grote tennishal. Nadat iedereen zijn plekje veilig had gesteld, stond Stefan de Goede klaar met zijn team om een twee uur durende tennisclinic te faciliteren. Alle facetten van het tennis passeerde de revue en de kinderen werden flink uitgedaagd. Na de lunch stond Racketlon op het programma. Tussendoor de nodige onderbrekingen om met water elkaar nat te spuiten en de boel te verkoelen. Ook werden de oranjeleeuwinnen nog aangemoedigd voor de televisie en naar de 2-0 overwinning geschreeuwd. Voor en na de uitgebreide barbecue was het zoeken naar de saboteur.

Een prachtig spel waarbij communicatie, samenwerken en tactisch spel belangrijk zijn. Maar ook om opdrachten te halen om zodoende geld voor de pot te verdienen. Waar je er zeker van kan zijn, dat iedereen elkaar verdenkt. Was jouw vriend(in) net aan het Saboteren/mollen? Aan het begin van de discoavond was de spanning om te snijden, want de saboteur werd ontmaskerd en de winnaars werden bekend gemaakt aan de hand van de bekende rode en groene schermen.

Na de disco bleef het nog lang een gezellige kletspartij, maar om 08:30 uur zat iedereen gewoon weer aan het ontbijt en na te genieten van een fantastisch tennisevent.

Dit fantastische evenement is voor een groot deel gefinancierd met de opbrengst van de Grote Clubactie van 2018.

 

« Terug

» Nieuws archief