Nieuws

Clubkampioenschappen jeugd en senioren 2019

De clubkampioenschappen worden gehouden van 22 augustus t/m 1 september. De inschrijving voor de senioren sluit op 9 augustus. Schrijf je in voor dat je eventueel op vakantie gaat, dan mis je de boot niet. De clubkampioenschappen voor jeugd en senioren worden net als vorig jaar gelijktijdig gehouden. In de toernooiweekenden speelt de jeugd gelijktijdig met de senioren. In de weekenden beginnen de wedstrijden vanaf 9.30 uur.

Bijzonderheden senioren, bij de senioren is er bij inschrijving voor 50+ nog geen sterkte-indeling gehanteerd. Op basis van de aanmeldingen zal de toernooicommissie een wedstrijdplanning maken waarbij rekening wordt gehouden met de sterkte. Op doordeweekse dagen beginnen de eerste seniorenwedstrijden om 18.15 uur.

Bijzonderheden jeugd, voor de jeugd geldt dat Rood op de eerste zondag en op de finaledag enkelpartijtjes spelen. Oranje, Groen en Geel spelen enkels en dubbels. Je kunt dus al op zoek naar een maatje! Heb je geen maatje kunnen vinden, dan kun je dit aangeven bij de inschrijving. We zullen dan proberen alsnog een maatje voor je te vinden. Op doordeweekse dagen beginnen de eerste jeugdwedstrijden om 15:45 uur.

Het inschrijfgeld is voor senioren 10 euro per onderdeel en voor de jeugd 5 euro. Voor de Alles-in-1 GOUD jeugdleden is de inschrijving kosteloos. Inschrijven kan op toernooi.nl via één van onderstaande links.

  1. Jeugd rood en oranje toernooi.nl
  2. Jeugd groen, 10 t/m 14, 11 t/m 17, senioren 17+ en 50+ toernooi.nl

Bij problemen met inschrijven kun je ook aanmelden op tvc.clubtoernooi@gmail.com

 

 

 

 

« Terug

» Nieuws archief