Nieuws

Start seizoen

Het bestuur geeft hier de laatste info over het openingstoernooi, afhangen banen, laddercompetitie en de tombola geven. Laten we hopen op mooi weer en werken aan een geslaagd seizoen.

Openingstoernooi
Op zondag 3 april vindt het openingstoernooi plaats, de indeling wordt zodra bekend op de website gezet. De weersverwachting is goed, nog geen strandweer, maar wel zonnig en prima om buiten te zijn.

 

Reserveren banenOok in het seizoen 2022 vindt het afhangen van een baan via de app plaats. Dit is een ieder goed bevallen en het werkt soepel. Je kunt reserveren vanaf 36 uur voor het moment dat je zou willen spelen. Er zijn 4 banen voor TVC beschikbaar, met daarbij in de ochtend en avond 2 extra banen. Dus op de spitstijden zijn er 6 banen beschikbaar. Dat betekent wel dat er vanaf 22:00 uur niet meer gespeeld kan worden.

LaddercompetitieMaandag 4 april start de 1e ronde van de laddercompetitie. Alle deelnemers die vorig jaar hebben meegedaan zitten automatisch weer in het speelschema, tenzij je je zelf hebt afgemeld. Je kunt je zowel voor enkelspel als voor dubbelspel aanmelden. Er is uiteraard ruimte om je alsnog op te geven. Als je je wat later opgeeft, dan draai je mee in de volgende ronde, dus 2 weken later. 

TombolaHet bestuur twijfelt of er weer een tombola op de dinsdagavond moet worden georganiseerd. De laatste 2 jaar is deze niet doorgegaan. Door allerlei corona-maatregelen kon deze niet plaatsvinden. De laddercompetitie is voor verschillende tombola deelnemers een goede vervanging gebleken. Wij krijgen echter van een aantal leden wel de vraag om ook de tombola weer te organiseren. Graag vernemen wij als je behoefte hebt aan de tombola. U kunt mij sms-en, whatsappen of bellen naar 0651 291 071. Bij voldoende interesse kijkt het bestuur hoe de tombola weer op de agenda te zetten.

 

« Terug

» Nieuws archief