Nieuws

Nieuwe voorzitter jeugdcommissie

Beste TVC-leden,

Graag wil ik jullie op de hoogte brengen van het feit dat ik per 1 oktober het voorzitterschap van de jeugdcommissie van Erik van der Poel heb overgenomen.

Mijn naam is Suzy van Steenderen en ik ben iets meer dan drie jaar geleden lid geworden van TVC om competitie te kunnen spelen in het gezelligste damesteam van de zondag 😉. Niet lang daarna werden ook mijn dochter Nadine, mijn zoon Stef en mijn man Rick door het tennisvirus gegrepen en zijn we regelmatig met zijn vieren op de baan te vinden.

Mijn tennisroots liggen in Rotterdam, waar ik als kind met gravel speelde terwijl mijn ouders competitie speelden. Op ongeveer 8e jarige leeftijd nam ik zelf het racket ter hand, waarbij ik lange tijd totaal niet door had dat sommige tegenstanders ballen uitgaven die in waren en zo heel wat wedstrijden weg gaf (aldus mijn broer). Met de jaren ben ik beter gaan opletten en fanatieker geworden en inmiddels probeer ik zelfs mijn netvaardigheden te verbeteren! Vanaf mijn jeugd tot op heden beleef ik erg veel plezier aan onze sport en ga (bijna) altijd met een lach op mijn gezicht van de baan.

Er is een erg leuke, enthousiaste groep kinderen en ouders op onze vereniging en zoals nu ook weer tijdens de clubkampioenschappen valt me op hoeveel ze ieder jaar vooruitgaan en hoe sportief ze met elkaar omgaan. Mede dankzij de jeugdcommissie, waarin Erik als voorzitter een belangrijke rol heeft gespeeld, kunnen wij onze jeugdleden, samen met de onontbeerlijke hulp van ouders, veel bieden: zomer én wintertraining, deelname competitie en tenniskids, vrij tennissen in het zomerseizoen, diverse erg leuke terugkerende onderlinge toernooitjes en activiteiten. Tevens is de club toegankelijker geworden voor nieuwe jeugdleden door het aanbieden van dit alles in een totaal pakket. Ik wil Erik dan ook heel hartelijk bedanken voor zijn voorzitterschap van de afgelopen jaren en hoop zijn goede werk samen met de jeugdcommissie en ouders voort te kunnen zetten.

Met vriendelijke groet, Suzy van Steenderen

« Terug

» Nieuws archief