Nieuws

Inschrijving teams voor de voorjaarscompetitie 2021

 Seniorenteams kunnen zich weer via de gebruikelijke procedure inschrijven tot uiterlijk 28 december, klik hier voor het inschrijfformulier. (Ook de competitie voor de junioren gaat weer starten. De teams worden ingedeeld tijdens de winterlessen door de trainers)

Om voor de start van het nieuwe tennisseizoen goed voorbereid te zijn is het, ondanks de  onduidelijkheden die er zijn, noodzakelijk dat we daar nu alvast mee te beginnen.

Competitie en Corona

Op dit moment is het spelen en organiseren van wedstrijden niet toegestaan als gevolg van de geldende coronamaatregelen en niemand weet precies hoe het verder gaat. Door de KNLTB worden we geïnformeerd wat aanpassing van de coronamaatregelen betekent  voor de organisatie van de voorjaarscompetitie en hoe daarmee zal worden omgegaan. Wanneer we in 2021 nog steeds met de 1.5 meter regelgeving te maken hebben, dan zal worden gezocht  naar de beste oplossing(en) om toch competitie te kunnen spelen.

Aanpassing in het competitieaanbod

Op zondag is het in de categorie gemengd 17+ nu ook mogelijk 5 wedstrijden te spelen (DE-HE-GD-DD-HD). De categorie met 8 wedstrijden bij gemengd 17+  blijft gewoon bestaan. Bekijk hier het complete aanbod.  

Verkort en compact spelen

Tijdens de Voorjaarscompetitie senioren (m.u.v. 8&9 Tennis) geldt voor alle dubbelpartijen (DD, HD en GD) Verkort Spelen. Dat betekent dat er een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) wordt gespeeld op het moment dat in een dubbel de stand één set gelijk is. Voor 8&9 Tennis geldt compact spelen. In aanvulling op het Verkort Spelen wordt dan bij 40-40 een belsissend punt gespeeld.

Bij TVC wordt er alleen competitie gespeeld op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag, klik hier voor de speeldagen. Alle informatie is terug te vinden op onze website. 
Voor vragen: wedstrijdcommissietvc@gmail.com 

« Terug

» Nieuws archief