Nieuws

De clubkampioenschappen 2020 gaan door!

Meer informatie

Zoals eerder gemeld gaan de clubkampioenschappen voor jeugd en senioren door. Vanwege de coronamaatregelen in enigszins aangepaste vorm. Ze worden gehouden van donderdag 20 t/m zondag 30 augustus. Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 9 augustus via mijnknltb.toernooi.nl of tvc.clubtoernooi@gmail.com, links op de TVCwebsite en in de ClubApp. Iedereen die lid is kan inschrijven  in één van de volgende categorieën:

Jeugd: rood, oranje, groen, 11 t/m 14 jaar, 13 t/m 17 jaar
Senioren : 17+  en bij voldoende belangstelling 50+

Deelname aan de jeugd en senioren clubkampioenschappen staat open voor jeugdleden die aan de competitie meedoen en  in de selectie meetrainen. Er kan maximaal voor 2 onderdelen worden ingeschreven.

Speelwijze. Er wordt gespeeld op tijd.

  • In het seniorenkampioenschap en bij de jeugd van 11 t/m 17 jaar worden wedstrijden van 75 minuten gespeeld.
  • De groene jeugd speelt 45 minuten.
  • De oranje jeugd 30 minuten.
  • De kampioenschappen voor de rode jeugd worden bij voldoende deelname gespeeld op zondag 30 augustus.

Tussen 2 wedstrijden in is steeds een pauze van 15 minuten voor  het vegen van de baan en een rustige wisseling van de spelers. De wedstrijdresultaten tellen niet mee voor het DSS

Coronamaatregelen

Het is belangrijk dat iedereen zich houdt aan de dan geldende maatregelen om besmetting te voorkomen. Door de gemeente wordt hier ook regelmatig op gecontroleerd. Toeschouwers zijn (gelukkig) toegestaan mits zij zich ook aan de regels houden.

Vragen?

Deze kunnen worden gericht aan tvc.clubtoernooi@gmail.comMeld je snel aan en laat ons niet te lang in spanning.

« Terug

» Nieuws archief