Nieuws

Geslaagd Ouder-Kind toernooi

Persbericht
Afgelopen zondag 5 juli werd het traditionele Ouder-Kind toernooi gehouden op het Multisportpark Berg en Bal. Bij dit toernooi mogen niet alleen ouders met hun kind meedoen, maar ook opa/oma, oom/tante, buurman/buurvrouw, neef/nicht, als er maar een leeftijdsverschil van 18 jaar tussen het deelnemende koppel zit. Het was het eerste toernooi sinds de corona crisis en daardoor aangepast (geen lunchbuffet) en begon s’middags vanaf 13.00h. Ondanks deze aanpassing hadden 30 koppels zich aangemeld en werd er met veel inzet getennist..

De weergoden hadden zich over het toernooi ontfermd, want ten opzichte van de dag ervoor was er geen regen en werden de wedstrijden aan het eind van de middag zelfs onder stralende zon(!) gespeeld.

De diverse koppels waren ingedeeld in verschillende poules (opa/oma-kleinkind; ouders-jonge kinderen; etc.) en speelden drie/vier wedstrijden van een half uur verdeeld over de middag met telkens een wedstrijd ertussen. Het was mooi te zien hoe fanatiek de jongste jeugd voor ieder punt vocht en de soms te laconieke oma/opa  of pap/mam daarop werd aangesproken! Na afloop van het toernooi werden de winnaars en de koppels, die onderaan de poule waren geëindigd, verrast met een surprise.

Het was een leuk en gezellig toernooi zo vlak voor de grote vakantie. Gezien het enthousiasme van de deelnemers heeft iedereen zich uitstekend vermaakt. Zonder Tim Dekker (lid evenementcommissie) was dit toernooi nooit gelukt en dat geldt eveneens voor Suzy van Steenderen als voorzitter van de jeugdcommissie. Volgend jaar hopelijk weer en dan wellicht coronavrij.

« Terug

» Nieuws archief