Nieuws

Prima gelijkspel van TV Castricum uit tegen KZTV

Op de smashcourt banen van de Koog-Zaandijkse Tennisvereniging (KZTV) startte het team van TV Castricum afgelopen zondag uitstekend met twee winstpartijen in de damesenkel. Zowel José de Groot als Marianne Bakker wonnen hun partijen in twee sets. Dit goede begin kreeg echter geen vervolg met de heren enkelpartijen: Matthijs Langeveld en Martijn Kicken werden in twee sets verslagen, waarbij Martijn de eerste set verloor na een tiebreak.
José en Marianne hadden blijkbaar hun kruit verschoten tijdens hun enkel partijen, want het dames dubbel ging kansloos verloren. Gelukkig deden Matthijs en Jordy Schifferstein het beter in hun herendubbel partij, al was het nipt met een tiebreak winst van 14-12 in set 3.
Ook het gemengd dubbel met Jordy en Marianne werd gewonnen in drie sets (set 3 met 10-5) zodat het erop leek dat TV Castricum met de winst uit Koog Zaandijk zou kunnen vertrekken. Helaas waren de tegenstanders van José en Martijn duidelijk te sterk in de laatste mixdubbel partij en mag het team best tevreden zijn met dit tweede gelijkspel.

Volgende week speelt het team thuis tegen Joy Jaagpad uit Amsterdam.

« Terug

» Nieuws archief