Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
2 jan. Opzegging lidmaatschap
1 jan. E-mailadres
1 jan. FACEBOOK
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
foto team Felix.jpg
team heren 35+.JPG
IMG_1213.JPG
Meest recente foto's
Tennisvereniging Castricum
 Marga Heusen  INFO  1900x gelezen

Welkom op de website van Tennisvereniging Castricum, alle informatie over de vereniging kunt u hier terugvinden.

Bekijk hier het promofilmpje van TVC (speelduur 60 sec)

vrijdag 4 augustus 2017, 19:52 uur
Clubkampioenschappen jeugd en senioren 2017
 Marga Heusen  TOERNOOIEN  994x gelezen

Vanaf nu kan er weer  worden ingeschreven voor de clubkampioenschappen. Hierna vind je de belangrijkste informatie en de links om in te schrijven. We rekenen op een grote opkomst, wij doen ons best ervoor. De clubkampioenschappen worden gehouden van 31 augustus t/m 10 september. De inschrijving voor de senioren sluit 20 augustus om 23.59 uur. Schrijf je in voordat je eventueel op vakantie gaat, dan mis je de boot niet. Voor het eerst sinds lange tijd worden de clubkampioenschappen voor jeugd en senioren gelijktijdig gehouden. In de toernooiweekenden speelt de jeugd gelijktijdig met de senioren. In de weekenden beginnen de wedstrijden vanaf 9.30 uur.

Inschrijven

SENIOREN 17+ en 50+, JEUGD GROEN en JEUGD 11 t/m 17 jaar
inschrijven via Clubkampioenschappen TV Castricum 2017

SENIOREN 8&9, JEUGD ROOD en ORANJE 
inschrijven via 
Clubkampioenschappen TV Castricum 2017 ROOD-ORANJE-8&9


donderdag 3 augustus 2017, 19:15 uur
CALB-toernooi
 Marga Heusen  TOERNOOIEN  78x gelezen
Op zaterdag 23 september 2017 is het mogelijk om tijdens het CALB-toernooi het tennisseizoen gezellig af te sluiten. Dit jaar wordt het toernooi georganiseerd door TV Akersloot. Nemen wij dit jaar weer de wisselbeker mee naar huis?

woensdag 2 augustus 2017, 13:59 uur
Najaarscompetitie GROEN - zondag
 Marga Heusen  Tenniskids WORLD TOUR  1409x gelezen
Deze competitie wordt in één categorie gespeeld, jongens en meisjes spelen door elkaar. Deelnemende junioren moeten geboren zijn in 2007, 2006 of 2005. De ploeg bestaat uit minimaal 4 personen en maximaal 6 personen. Er worden per competitiewedstrijd 4 enkelspelen gespeeld en 2 dubbels. Er wordt gespeeld met Groene ballen.

De speeldagen zijn: 10 september, 17 september, 24 september, 1 oktober en 8 oktober 2017

Castricum 1 - Team Groen 2 - afdeling ??? spelers van Team groen zijn :  
Klik hier voor de indeling
 
Castricum 1 - Team Groen 2 - afdeling ??? spelers van Team Groen zijn :
Klik hier voor de indeling

Uitgebreide informatie staat op deze website.

   

 

Download bestanden
regels groene competitie 177 KB (992x opgehaald)
dinsdag 1 augustus 2017, 19:49 uur


WORLD TOUR ROOD najaar - zondag
 Marga Heusen  Tenniskids WORLD TOUR  1513x gelezen
Een ploeg bestaat uit minimaal 1 en maximaal 6 spelers, jongens en meisjes spelen door elkaar. Kinderen zijn van geboortejaar 2008 of later (t/m 9 jaar) en hebben het niveau Rood. Deze kinderen tennissen op een miniveld en spelen met rode ballen. 

De speeldagen zijn: 10 september, 17 september, 24 september, 1 oktober en 8 oktober 2017

Castricum 1 - Team Rood 1 - afdeling ??? spelers van team Rood zijn : Charlotte Banning, Florine Visser©, Julia Lowie, Tessa Schermer en Twan Aslander. Klik hier voor de indeling.

Uitgebreide informatie staat op deze website.

 


Download bestanden
regels rode competitie 176 KB (901x opgehaald)
dinsdag 1 augustus 2017, 12:11 uur
WORLD TOUR ORANJE najaar - zondag
 Marga Heusen  Tenniskids WORLD TOUR  1660x gelezen

Een ploeg bestaat uit minimaal 2 en maximaal 6 spelers, jongens en meisjes spelen door elkaar. Kinderen zijn geboren in 2009, 2008, 2007, of 2006 (8 t/m 11 jaar) en hebben niveau Oranje. Oranje speelt op een 3/4 baan, de achterlijn ligt halverwege de servicelijn en baseline.

De speeldagen zijn: 10 september, 17 september, 24 september, 1 oktober en 8 oktober 2017  

Castricum 1 - Team Oranje 1 - afdeling ???  spelers van Team Oranje 1 zijn : Adeline Hollmann, Harold Hollmann, Jasmee Nijman en Stef van Lieshout©. Klik hier voor de indeling.

Castricum 1 - Team Oranje 2 - afdeling ??? -  – spelers van Team Oranje 2 zijn : Damien van der Valk, Koen van der Poel, Raoul de Wilde en Yari Schut©. Klik hier voor de indeling.

Castricum 2 - Team Oranje 2- afdeling ??? -  – spelers van Team Oranje 1 zijn : Emma Tromp, Hanna Weda, Ilse Zonneveld, Liz Willemse© en Tess Broekema. Klik hier voor de indeling.

Uitgebreide informatie staat op deze website                    

          

 


Download bestanden
regels oranje competitie 178 KB (1038x opgehaald)
dinsdag 1 augustus 2017, 11:22 uur
Ouder-kindtoernooi
 Marga Heusen  TOERNOOIEN  548x gelezen

Het gezellige ouder-kindtoernooi zal dit jaar, op 15 juli worden georganiseerd. Graag willen wij er nog op wijzen dat iedereen zich hiervoor kan inschrijven! Zolang er maar minimaal 18 jaar tussen “ ouder” en “ kind” zit, zijn jullie van harte welkom. We verwachten dat het weer zo'n groot succes wordt als vorig jaar! Maak gebruik van het onderstaande formulier of stuur een e-mail  naar de jeugdcommissie, de inschrijving sluit 10 juli. 


Download bestanden
indeling Ouder-kindtoernooi 125 KB (96x opgehaald)

Formulieren
ouder-kindtoernooi
zondag 9 juli 2017, 22:48 uur
Tennisvereniging Castricum bestaat 40 jaar
 Marga Heusen  Bestuurszaken  42x gelezen

Tennisvereniging Castricum viert dit jaar haar 8e lustrum. De vereniging viert dit heugelijke feit tijdens het jaarlijkse Zevenklappertoernooi, welke gehouden wordt van maandag 2 juli t/ zaterdag 8 juli.

Alle leden en oud-leden zijn welkom om in de avonduren te genieten van tennis en muziek optredens, die het tennistoernooi omlijsten. Op alle avonden wordt er natuurlijk getennist met een muzikale omlijsting van de singer-songwriters Rosemarin en Jet Stam. Met name de vrijdagavond 7 juli staat bol van de feestelijke activiteiten. Zo spelen een 16-tal leden, die het respectabele aantal van 40 jaar lidmaatschap achter hun naam hebben staan. Dit zijn echt de leden en spelers van het eerste uur. De wedstrijden beginnen om  20.15 uur, waarbij er in 2 sessies van 3 kwartier wisselend gespeeld wordt. Daarnaast gaat het Zevenklappertoernooi gewoon door en speelt vanaf acht uur ook de akoestische band The Chill. Met als afsluiter van de avond draait vanaf elf uur een dj de bekende hits uit de afgelopen 40 jaar.

Het bestuur nodigt iedereen dan ook uit  om vrijdagavond 7 juli naar het sprotpark Berg en Bal te komen en te genieten van de sfeer op het complex en om oude bekenden weer eens te spreken.

Bekijk de indeling op deze website


Download bestanden
Wedstrijdprogramma 35 KB (68x opgehaald)
zondag 2 juli 2017, 10:39 uur
HISTORISCHE TERUGBLIK
 Marga Heusen  Bestuurszaken  135x gelezen

Het is inmiddels 40 jaar geleden dat de vereniging is opgericht. In de jaren 70 maakte de tennissport in Castricum en Bakkum mede door de uitbreiding van het dorp een groeispurt door. Dit met als resultaat dat er een wachtlijst van zo’n 600 potentiële leden ontstond. Reden voor verschillende actievelingen om de koppen bij elkaar te steken en een nieuwe tennisvereniging op te richten.

Op verzoek van de Gemeente Castricum werd de Stichting Tennispark Noord-End Castricum in het leven geroepen. Met deze stichting wilde gemeente Castricum ook dat er een tennishal met  binnenbanen en squashbanen gerealiseerd werd. Dat deze eis een reële optie was, bewijst de huidige praktijk: naast de tennisvereniging is een multifunctioneel sportpark ontstaan waar verschillende sporten uitstekend beoefend kunnen worden. De huidige eigenaar en beheerder heeft het ooit door vrijwilligers gerealiseerde complex uitgebouwd. Naast tennis kan men er squashen, klimmen, skiën en boarden, maar ook naar de sportschool.

Met het onderlinge tennis toernooi van leden, die vanaf het eerste uur lid zijn, worden de vrijwilligers van het eerste uur en alle andere vrijwilligers even in het zonnetje gezet.  Dat de huidige vereniging  bestaat en veel leden in staat stelt om plezier aan hun sport te hebben, is toch te danken aan de vrijwilligers van het eerste uur. Zonder hier mee alle andere vrijwilligers, die de vereniging dragen en groot maken, te kort te doen. Een aantal belangrijke namen van het eerste uur zijn Harry v.d. Valk, Jaap Scholte, Jan Grimminck, Arie Deetman. Jean van Noesel, Ernst Lawa, Gerrit Eveleens, Gerrie van Grijswijk, Karel van Dodewaard, Piet de Carpentier, Loek Koning, Henk Nijland en Joke Ente.

zondag 2 juli 2017, 10:37 uur
Racketlon jeugdtoernooi
 Marga Heusen  TOERNOOIEN  52x gelezen

Tijdens de feestweek (Zevenklapper toernooi) organiseert TVC voor jeugdleden een RACKETLON TOERNOOI op zaterdag 8 juli. Je speelt tafeltennis, badminton, squash en tennis. Het toernooi begint om 9.30 uur en duurt tot 14.00 uur. Ook kinderen, die geen lid zijn van TVC, kunnen  zich voor dit toernooi aanmelden. Inschrijven kan t/m 3 juli a.s. klik hier voor alle foto's.


Download bestanden
RACKETLON toernooi 194 KB (65x opgehaald)

Formulieren
Inschrijfformulier
zaterdag 1 juli 2017, 10:40 uur
1 2 3 4 5 6
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Berg en Bal
 Bestuurszaken
 Bossinade-WEA Open
 COMPETITIE
 CONTACT
 Evenementencommissie
 Facebook
 INFO
 Ledenadministratie
 LID WORDEN
 Secretariaat
 Sponsoren
 Tenniskids WORLD TOUR
 TOERNOOIEN
 WINTER PROGRAMMA
 Zevenklappertoernooi
 ZOMER TENNISLESSEN
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
31 Augustus - 10 September
 Clubkampioenschappen

10 September
 World Tour

15 September
 Najaarscompetitie vrijdag

16 September
 Rode Helden toernooi
 najaarscompetitie zaterdag

 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd