Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
28 mei Bossinade-WEA Open 30+
4 apr. Open dag
4 maa. de INFO Setpoint
31 jan. Lid worden van Tennisvereniging Castricum
31 jan. Aanmelding Lidmaatschap
1 jan. E-mailadres
1 jan. Opzegging lidmaatschap
1 jan. FACEBOOK
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
170625 Bossinade WEA  TVC 084.jpg
170625 Bossinade WEA  TVC 083.jpg
170625 Bossinade WEA  TVC 082.jpg
Meest recente foto's
Tennisvereniging Castricum
 Marga Heusen  INFO  1849x gelezen

Welkom op de website van Tennisvereniging Castricum, alle informatie over de vereniging kunt u hier terugvinden.

Bekijk hier het promofilmpje van TVC (speelduur 60 sec)

maandag 26 juni 2017, 19:52 uur
TVC BESTAAT DIT JAAR 40 JAAR!
 Marga Heusen  Bestuurszaken  15x gelezen
Als inleiding bij het historisch overzicht van het ontstaan van onze tennisverenging willen wij, zeker bij de viering van ons 40-jarig bestaan, speciale aandacht wijden aan de personen, die zo’n belangrijke rol hebben gespeeld in de beginjaren.

Op 28-10-1976 werd op initiatief van de toenmalige voorzitter van de Stichting Tennispark Vinkebaan, de heer Harry van der Valk, een bijeenkomst gehouden met als doel de vele wachtlijstleden van de TC Bakkum te informeren over de  mogelijkheid om te kunnen tennissen in Castricum.
  
Vanuit de wachtlijstleden werd toen de groep van 10 geformeerd bestaande uit: Jean van Noesel, Ernst Lawa,  Gerrit Eveleens, Jaap Scholte, Gerrie van Grijswijk, Karel van Dodewaard, Piet de Carpentier, Loek Koning, Henk Nijland en Joke Ente. Uit deze groep werd een kerngroep geformeerd, bestaande uit: Gerrit Eveleens, woordvoerder/coördinator, Ernst Lawa, algemeen secretariaat, Jean van Noesel, ledenadministratie, Jaap Scholte, publiciteit en contacten met derden. De andere leden van de groep van 10 waren beschikbaar voor diverse algemene activiteiten.

Ernst Lawa heeft vanaf het prille begin ook  een enorm archief opgebouwd, dat een paar jaar geleden door hem werd overgedragen aan de TV Castricum in het vertrouwen dat dit archief zorgvuldig wordt bewaard en waar nodig bijgehouden. Heel veel tijd en clubliefde is daarin geïnvesteerd. (Liesbeth Lawa heeft destijds de clubvlag voor de TVC nog ontworpen!!)

zondag 25 juni 2017, 10:30 uur 2 reacties (reageer)
Racketlon jeugdtoernooi
 Marga Heusen  TOERNOOIEN  7x gelezen

Tijdens de feestweek (Zevenklapper toernooi) organiseert TVC voor haar jeugdleden een RACKETLON TOERNOOI op zaterdag 8 juli. Je speelt tafeltennis, badminton, squash en tennis. Het toernooi begint om 9.30 uur en duurt tot 14.00 uur.


Download bestanden
RACKETLON toernooi 194 KB (14x opgehaald)

Formulieren
Inschrijfformulier
vrijdag 23 juni 2017, 10:40 uur
Zevenklappertoernooi
 Marga Heusen  Zevenklappertoernooi  1054x gelezen

Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor het Zevenklappertoernooi dat wordt gehouden van 3 t/m 8 juli. Je kunt je inschrijven voor maximaal twee onderdelen, inschrijving sluit 28 juni.

Het belooft een mooie editie te worden met elke dag muziek en een leuke feestavond in 70-ties stijl op vrijdagavond. Hiervoor hebben we een professionele discjockey ingehuurd. Voor die vrijdagavond kunnen we nog wel wat attributen gebruiken om de kantine te versieren. Wij denken dan met name aan posters uit de jaren 70, maar als je een leuke fotocollage hebt uit die tijd is dat ook leuk. Als je iets wilt uitlenen aan ons, laat dat dan even weten via e-mail wielen@casema.nl

Zaterdag 8 juli sluiten we af met een open huis, een racket-toernooi voor de jeugd (tafeltennis, badminton, squash en tennis), de finales van het Zevenklapper toernooi, gezellige muziek en een mini-barbeque op het terras. Kortom, dit mag je niet missen! Lees hier het persbericht pagina 19.

Download bestanden
aankondiging 193 KB (162x opgehaald)
woensdag 7 juni 2017, 23:18 uur


Ouder-kindtoernooi
 Marga Heusen  TOERNOOIEN  484x gelezen

Het gezellige ouder-kindtoernooi zal dit jaar, op 15 juli worden georganiseerd. Graag willen wij er nog op wijzen dat iedereen zich hiervoor kan inschrijven! Zolang er maar minimaal 18 jaar tussen “ ouder” en “ kind” zit, zijn jullie van harte welkom. We verwachten dat het weer zo'n groot succes wordt als vorig jaar! Maak gebruik van het onderstaande formulier of stuur een e-mail  naar de jeugdcommissie, de inschrijving sluit 10 juli. 


Formulieren
ouder-kindtoernooi
woensdag 7 juni 2017, 22:48 uur
WORLD TOUR ORANJE - zondag
 Marga Heusen  Tenniskids WORLD TOUR  1608x gelezen
Een ploeg bestaat uit minimaal 2 en maximaal 6 spelers, jongens en meisjes spelen door elkaar. Kinderen zijn geboren in 2009, 2008, 2007, 2006 of 2006 (8 t/m 11 jaar) en hebben niveau Oranje. Oranje speelt op een 3/4 baan, de achterlijn ligt halverwege de servicelijn en baseline.

Castricum 1 - Team Oranje 1 - afdeling 250  spelers van Team Oranje 1 zijn : Adeline Hollmann, Bo de Wilde, Harold Hollmann, Jasmee Nijman, Maxime Jagerman, Stef van Lieshout© en Sterre Arends. Klik hier voor de indeling.

Castricum 1 - Team Oranje 2 - afdeling 362 -  – spelers van Team Oranje 2 zijn : Damien van der Valk, Koen van der Poel, Raoul de Wilde en Yari Schut©. Klik hier voor de indeling.

Castricum 2 - Team Oranje 2- afdeling 399 -  – spelers van Team Oranje 1 zijn : Emma Tromp, Hanna Weda, Ilse Zonneveld, Liz Willemse© en Tess Broekema. Klik hier voor de indeling.

Uitgebreide informatie staat op deze website 

 


Download bestanden
regels oranje competitie 178 KB (1010x opgehaald)
maandag 5 juni 2017, 11:22 uur
WORLD TOUR ROOD - zondag
 Marga Heusen  Tenniskids WORLD TOUR  1467x gelezen
Een ploeg bestaat uit minimaal 1 en maximaal 6 spelers, jongens en meisjes spelen door elkaar. Kinderen zijn van geboortejaar 2008 of later (t/m 9 jaar) en hebben het niveau Rood. Deze kinderen tennissen op een miniveld en spelen met rode ballen. 

Castricum 1 - Team Rood 1 - afdeling 200 spelers van team Rood zijn : Charlotte Banning, Florine Visser©, Julia Lowie, Sophie Jack, Tessa Schermer en Twan Aslander. Klik hier voor de indeling.

Castricum 1 - Team Rood 2 - afdeling 137 spelers van team Rood zijn : Eva van der Poel© en Isabella Banning. Klik hier voor de indeling.

Uitgebreide informatie staat op deze website.

 


Download bestanden
regels rode competitie 176 KB (872x opgehaald)
zondag 4 juni 2017, 12:11 uur
Bossinade-WEA Open 30+
 Marga Heusen  Bossinade-WEA Open   1449x gelezen

Het Bossinade-WEA Open 30+ werd gehouden van 17 t/m 25 juni 2017. Klik hier voor de winnaars en klik hier voor de foto's.

zondag 28 mei 2017, 23:58 uur
Glow in the Dark
 Marga Heusen  TOERNOOIEN  48x gelezen

Zondag 4 juni organiseert TV Limmen samen met TV Castricum en Multi Sportpark Berg en Bal voor de tweede keer het NK ‘Glow in the dark’ tennistoernooi. Kinderen in de categorie rood, oranje en groen van verschillende clubs uit Nederland strijden in hun eigen categorie om het Nederlands kampioenschap. 

 

Wil je ook meedoen? Als je lid bent van een tennisvereniging kun je inschrijven via toernooi.nl, als je dat niet bent kun je een mail sturen naar Dennis glowtennis@bergenbal.nl 

 

Dit jaar zullen wij ons inzetten tijdens het toernooi voor KIKA, Kinderen Kankervrij!

 

 Lees meer op deze website


zaterdag 27 mei 2017, 23:34 uur
Toernooikalender Tenniskids
 Marga Heusen  TOERNOOIEN  79x gelezen

Verschillende verenigingen in Nederland organiseren jeugdtoernooitjes voor kinderen in de leeftijd t/m 12 jaar. Om deze toernooien meer bekendheid te geven, heeft de KNLTB voor elke regio een toernooikalender gemaakt.


Download bestanden
Tenniskids Toernooitjes 642 KB (100x opgehaald)
woensdag 24 mei 2017, 13:48 uur
1 2 3 4 5 6
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Berg en Bal
 Bestuurszaken
 Bossinade-WEA Open
 COMPETITIE
 CONTACT
 Evenementencommissie
 Facebook
 INFO
 Ledenadministratie
 LID WORDEN
 Secretariaat
 Sponsoren
 Tenniskids WORLD TOUR
 TOERNOOIEN
 WINTER PROGRAMMA
 Zevenklappertoernooi
 ZOMER TENNISLESSEN
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
3 Juli - 8 Juli
 ZEVENKLAPPERTOERNOOI

8 Juli
 Racketlon jeugdtoernooi

15 Juli
 ouder/kindtoernooi

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren

Junioren
 Zondag Meisjes